Marjolein van der Linden Architect Venlo

Gespecialiseerd in verbouw van woningen en maken van bijgebouwen.
Hebt u wensen of idee├źn voor een uitbreiding of wijziging van uw (nieuwe) woning?
Wilt u alleen een advies, een ontwerp, aanvragen van een vergunning, of juist alles van ontwerp tot realisatie? Het kan allemaal. Een eerste gesprek om de mogelijkheden te bekijken kost u niets.

Bel met uw vragen: 0623 007 787,

of stuur een email naar info@mvdlinden-architect.nl

tuinhuis bij zwembad Oscar Leeuwlaan Venlo

terug naar nieuwbouw projecten >


tuinhuis

-

De wens was een tuinhuis dat aansloot bij het zwembad.
In het tuinhuis moest een tuinkamer komen bij het zwembad, een douche en toilet en er moest ruimte zijn voor de zwembadinstallatie en tuingereedschap.

Er is gekozen voor een houten tuinhuis aan de tuinzijde. De andere gevels zijn van metselwerk. De gevel wordt aan de tuinzijden omrandt door een metalen lijst. Boven de houten gevelbekleding is een glasstrook onder de hele dakrand.

tuinkamer

-

Om de tuinkamer geheel te kunnen openen naar het zwembad en het terras, is er een opening gemaakt in de gevel over de volle breedte van het zwembad, waarin een vouwpui van aluminium is geplaatst. De pui kan geheel naar één kant geschoven worden.
Het terras ligt op hetzelfde niveau als de vloer binnen en de overgang is zonder dorpel uitgevoerd.

gevelafwerking-

De gevelbekleding van hout is open uitgevoerd in Accoya, omdat deze houtsoort zo is behandeld dat deze bijna niet meer werkt.
De deuren van de tuinkamer en de tuinberging zijn met hetzelfde hout bekleed zodat ze zo min mogelijk zichtbaar zijn.
Voor de opening van de tuinkamer kan een scherm geschoven worden om zon te weren en privacy te geven indien gewenst. Ook dit scherm is met dezelfde houten stroken gemaakt.