Marjolein van der Linden Architect Venlo

Gespecialiseerd in verbouw van woningen en maken van bijgebouwen.
Hebt u wensen of idee├źn voor een uitbreiding of wijziging van uw (nieuwe) woning?
Wilt u alleen een advies, een ontwerp, aanvragen van een vergunning, of juist alles van ontwerp tot realisatie? Het kan allemaal. Een eerste gesprek om de mogelijkheden te bekijken kost u niets.

Bel met uw vragen: 0623 007 787,

of stuur een email naar info@mvdlinden-architect.nl

woninguitbreiding Akkerwinde Venlo

terug naar verbouw projecten


achtergevel

-

Aan de bestaande woning ligt de garage, die aan de achtergevel een geheel vormt met de keuken. De achtergevel van de woonkamer ligt hierdoor iets terug.

De wens was een extra gedeelte aan de woonkamer, dat als werkkamer gebruikt kon worden. Het moest zowel deel van de woonkamer kunnen zijn, als afgescheiden kunnen worden.

De woonkamer is aan de tuinzijde uitgebreid tot voorbij de achtergevel van de garage en keuken. Met de luifel die ver oversteekt wordt de zon geweerd en heeft de buitendeur van de keuken een afdak gekregen.


vouwpui


-

De ruimte kan van de woonkamer worden gescheiden door middel van een vouwwand. Deze vouwwand bestaat voor het grootste gedeelte uit glas zodat het licht zoveel mogelijk kan doordringen in de woonkamer. Om het zicht tussen de werkkamer en de woonkamer te beperken is het glas op ooghoogte gematteerd.

licht

-

Als de vouwwand opgevouwen tegen de wand staat is de werkkamer deel van de woonkamer.

In het nieuwe dak zijn light tubes opgenomen in de werkkamer en de keuken, om zoveel mogelijk daglicht in de woning te krijgen.